Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alvás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Közös - Mozgásfejlődés [5. oldal]
részletek »

Alvás képes leírás: Közös - Mozgásfejlődés [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alvas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
Közös alvás

Közös alvás

Történetek a babájukkal közösen alvó szülőktől: a közös alvás védelmező hatásai A következő idézetek tanácsadóimtól származnak. Ők olyan képzett anyák, akiknek jól működnek az ösztönös megérzéseik. Sokan közülük gyermekápolóként dolgoznak. Néhányan a hirtelen bölcsőhaláltól való félelem miatt aludtak a babájukkal. Ezek az aszszonyok ismerik a kisbabákat.

Lilibel baba-mama kiságy

Lilibel baba-mama kiságy

A Lilibel baba-mama kiságy egy speciális babaágy újszülötteknek és csecsemőknek. Nyitott oldalával biztonságosan a szülői ágyhoz csatolható, így kisbaba és anyukája szorosan egymás mellet, mégis külön ágyban aludhat. Használatával az édesanya éjszakái sokkal nyugodtabbak lesznek, hiszen nem kell minden egyes alkalommal felkelnie kisbabájához, hogy megszoptassa, betakarja vagy visszaadja a kiesett cumiját. A baba-mama kiságynak további előnye még, hogy édesanyjuk közelében a kicsik sokkal nyugodtabban alszanak, életfunkcióik stabilabbá válnak és éjszaka sem kell nélkülözniük édesanyjuk számukra oly fontos jelenlétét.

Magniflex

Magniflex

Magniflex - Matracok a pihentető alváshoz, Magniflex vákuummatracok. A Magniflex olyan minőséget képvisel, amelyet 50 év tapasztalat garantál az alvásrendszerek gyártásában. Pratoban, egy hatalmas gyárban több, mint 150 munkatárs közvetlen felügyelete mellett látják el teljeskörűen a kutatási, gyártási és csomagolási folyamatokat. A termelési adatok is elképesztőek: naponta több, mint 12.000 darab matracot gyártanak. A Magniflex matracok 5 kontinensen, 45 országban vannak jelen egyetlen cél érdekében: biztosítani az egészséges, pihentető és legmagasabb szintű alvás feltételeit.

Magyar Alvástársaság

Magyar Alvástársaság

Az alvásmedicína a hagyományos szakmákon túlívelő, több társszakma, elsősorban a neurológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat, gyermekgyógyászat ismeretanyagára támaszkodó interdiszciplína, mely felöleli az elalvási és átalvási zavarok, alvásfüggő légzészavarok, az alvásfüggő mozgászavarok, a cirkadián alvászavarok, és egyéb ritka alvászavarok tárgykörét. A szerteágazó ismeretanyag megköveteli az egységes elveken nyugvó szakember, és alváslaboratóriumi hátteret. Az Európai Alváskutató Társaság (Europian Sleep Research Society) kidolgozta a személyi és laborakkreditáció eljárásrendjét, az elméleti és gyakorlati képzés tananyagát és feltételrendszerét. Az elmúlt években, összhangban az Európai Alvástársaság ajánlásaival, a Magyar Alvástársaság elvégezte mind az alvásmedicinával foglalkozó szakemberek személyi akkreditációját, mind a laborakkreditációt, amely elkülöníti a speciális szakterülettel foglalkozó szakembereket és intézményeket. Fontosnak tartjuk elsősorban a szakmai körök, a média, és civil szféra felé nyilvánvalóvá tenni, hogy az alvásmedicína egy önálló szakma, annak gyakorlásához magas szintű, meghatározott tudásra van szükség. A Magyar Alvástársaság ezért, közzéteszi az alvásmedicína szakértője címmel rendelkező orvoskollégák névsorát, a magyarországi akkreditált alváslaboratóriumok listáját, valamint az Európai Alvástársaság idevonatkozó szabályozásait. Dr. Sza

Mamória matrac a Dr Dreamtől

Mamória matrac a Dr Dreamtől

Memória matrac termékek a Dr Dream matrac webáruházból ingyenes házhoz szállítással, és 10 éves garanciával. Memória matracot keres: Webáruházunkban több memória matrac konstrukcióból is tud válogatni. Ismerje meg memória matrac és memória matrac termékek közt a különbséget, és válassza az Önnek legoptimálisabb memória matracot. Mondjon búcsút a hát és derékfájásnak a memória matracok használatával, hiszen ezek a matracok egész éjszaka egészséges felfekvést biztosítanak Önnek. Kattintson a Dr Dream honlapjára a memória matracokért:

Matrac Center Webáruház

Matrac Center Webáruház

Segítünk eligazodni a matrac gyártók és matrac forgalmazók kavalkádjában. Jó tanácsokat adunk a matracok tisztán tartásáról, atkátlanításáról, az ágybetétek típusai közötti különbségekről. A matrac márkák és ágybetétek gyártóit ? gyakran külföldi cégek ? és hazai képviselőket is bemutatjuk. Elsősorban a Matracsztár Alvásszakértők boltjait, de más konkurrens cégeket is szerepeltetünk.

Matrac termékek

Matrac termékek

Matrac vásárlás előtt nem árt tisztázni néhány fontos kérdést. Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy hogyan válasszunk matracot az alvásunkhoz... A matrac keménysége, minősége, típusa sokféle lehet, de nem mindegyik egészséges! Legyünk tisztában azzal, hogy milyen matracot szeretnénk, és ragaszkodjunk saját elképzeléseinkhez!

Matrac webáruház

Matrac webáruház

Kényelmes, minőségi matracok igen jó áron a Matrac Webáruház kínálatában. Ha szeretnéd, hogy az alvás könnyebben menjen, és a kelés se kezdődjön hát-, illetve derékfájásokkal akkor válassz minket! Matracokon kívül még számos más terméket lehet vásárolni nálunk az ágybetétektől kezdve egészen a hálószoba bútorokig!

Matracfutár matrac Webáruház

Matracfutár matrac Webáruház

Kiváló minőségű olasz és magyar matracok gazdag kínálata 27 méretben, házhoz szállítással. Ágyak, gyerekágyak, babaágyak és bölcsők széles választéka egy helyen. Honlapunkon 60 -féle olasz és magyar matractípus és számtalan kiegészítő közül választhat. Bármelyiket megrendelheti webáruházunkban, és bútoráruházunkban is.

Hirdetés
Matracok, ágyak online |Matracrendeles.hu|

Matracok, ágyak online |Matracrendeles.hu|

Profilunk matracok, matracvédők, ágyak, ágyrácsok, ágyneműk, párnák, paplanok, felületjavítók, gyermekáruk értékesítése. Próbálja ki otthon matracainkat melyek egyedi méretre, formára készített termékek. Kínálatunkban közel 400 féle termék, több mint 110 matractípus van. Ha a leírások, képek alapján nem tud dönteni, jöjjön el mintaboltjaink valamelyikébe és próbálja ki a matracot, tapintsa, nézze meg egyéb termékeinket. Üzleteink, kereskedelmi partnereink készségesen állnak rendelkezésükre és adnak személyre szabott tanácsokat a legmegfelelőbb ágyneműk, ágyak kiválasztásában.

Matracpontok - Ortopéd, memory matrac

Matracpontok - Ortopéd, memory matrac

Számunkra fontos a vevők visszajelzése, ezért évről évre számos fejlesztést hajtunk végre a vevő pihenésének tökéletessebb tétele érdekében. Matracpont Kft neve egyet jelent a legkorszerűbb fedőmatracok és memóriamagot tartalmazó matracok és párnák nevével. Jelenleg 2 üzletünk található országosan, Budapesten a Váci úton és Kecskeméten az Izsáki úton. Legnépszerűbb termékeink a memóriahabos matracok és anatómiai párnák melyek pihentető alvást biztosítanak, emellett javuló alvásminőséget és ébredés utáni felfrissült érzést garantálnak. Kínálatunkat naprakészen nyomon követheti webáruházunkban mely online felületén folyamatos akciókat találhat a visszatérő látogató is.

Megoldások nappali alvásproblémákra

Megoldások nappali alvásproblémákra

A nappali alvás fontos eleme gyermeked mentális és fizikai fejlődésének. Az alvás felfrissíti a kisgyereket, hogy a nap további részében is energikus és összeszedett legyen és képes legyen a tanulásra. Egyes kutatások azt is kimutatták, hogy a nappal is alvó gyerekek rugalmasabbak, jobb az alkalmazkodókészségük, hosszabban képesek figyelni és kevésbé nyűgösek, mint nem alvó társaik.

Memory matrac

Memory matrac

Ha minden reggel fáradtan és összetörten ébredünk, ha fáj a hátunk, a derekunk és a nyakunk, valószínűleg a testünket nem a megfelelő módon támasztja alá a matrac. Az átlagos matracok nem tudják biztosítani a testrészek eltérő súlyának és egyedi nyomásérzékenységének alátámasztását. Látogassa meg weboldalunkat és megoldást talál erre a problémára!

Mennyi alvás elegendő?

Mennyi alvás elegendő?

Az állatkísérletek azt mutatták ki, hogy az alvás annyira fontos a túléléshez, mint például a táplálkozás. Például az egyébként átlagosan 2 - 3 évig élő patkányok mindössze 5 hétig képesek élni, ha megfosztják őket az alvás egyik (a gyors szemmozgású ún. R.E.M. szakaszától) és csupán 2 -3 hétig, ha egyáltalán nem aludhatnak. Nagyjából ennyi idő alatt következik be nálunk az éhhalál is.

Miért alszunk?

Miért alszunk?

Habár félretehetjük az alvást, hogy a napi időbeosztásba még több dolog férjen bele, az alvásigény előbb-utóbb elodázhatatlan lesz és kénytelenek leszünk nyugovóra térni. Ez a mindennapos jelenség egy adenozin nevű vegyületnek köszönhető. Ennek a természetes kémiai anyagnak a szintje folyamatosan nő a vérben az ébrenlét alatt, és csak alvás közben bomlik le.

Mit tehetünk a nyugodt éjszakáért?

Mit tehetünk a nyugodt éjszakáért?

Ezzel a hosszabb lélegzetű írással a 0-3 éves korú gyerekeket nevelő szülőknek szerettünk volna segíteni, azoknak, akik a leggyakrabban küzdenek az alvásból eredő problémákkal. Receptet nem lehet adni, nem is ez volt a cél. A közel két év alatt érkezett kérdések alapján igyekeztem olyan összefoglalót készíteni, ami talán segít elindulni a szülőknek a nyugodtabb éjszakákhoz vezető úton. Az írás végén található rövid irodamjegyzék a kérdés után részletesebben érdeklődő olvasóknak nyújt kiindulási alapot.

Mozgásfejlődés és alvás

Mozgásfejlődés és alvás

Az alvás és ébrenlét egymást követő és egymást feltételező ciklusos aktivitások. Az alvás során szervezetünk takarékműködésre kapcsol, pihen, környezetünkkel való kapcsolatunk ilyenkor nagyon laza. Alvással töltjük életünk legalább 1/4-1/3 részét A felnőttek döntő többségének napi 6-9 órányi alvásra van szüksége, a túl kevés és túl sok alvás egyaránt okozhat nappali fáradtságot. Az emberek legalább 30 százalékánál fordul elő orvosi segítséget igénylő alvászavar. A kialvatlanság nappali fáradtságot és álmosságot okoz, negatívan befolyásolja a hangulatot, a memóriát, a koncentrálást, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, növeli a baleset kockázatát. Az alvászavarok négy nagy csoportba sorolhatók: i) inszomniák (álmatlanság, alváselégtelenség), ii) hiperszomniák (nappali aluszékonyság), iii) paraszomniák (alvás alatti rendellenes mozgásjelenségek), iiii) az alvás-ébrenlét ciklus zavarai. Az alvászavarok diagnosztizálása és gyógyítása interdiszciplináris terület: rendszerint az ideggyógyászok (neurológusok), elmegyógyászok (pszichiáterek), geriáterek (idősek gyógyítására specializálódott orvosok) és tüdőgyógyászok (pulmonológusok) azok a szakemberek, akik a legnagyobb ismerettel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Tuti menü