Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alvás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Naturhome - Rosszul [6. oldal]
részletek »

Alvás képes leírás: Naturhome - Rosszul [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alvas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
Naturhome - Alváscentrum

Naturhome - Alváscentrum

Azt mindnyájan tudjuk, hogy gerincünket nem álló- és ülőhelyzetre "tervezték", hanem négykézlábon járásra, a hátfájás tehát tulajdonképpen egyidős a kétlábon járással. A csigolyáinkat elválasztó porckorongok, mint állandó mechanikai igénybevételnek kitett lengéscsillapítók dolgoznak, kopásuk, elhasználódásuk óhatatlan, többnyire ez okozza fájdalmainkat. Az úszás, masszázs és egyéb aktivitások mellett nagy szolgálatot teszünk gerincünknek, ha időről-időre tehermentesítjük azt.

Nem alszik a gyerek!

Nem alszik a gyerek!

A felnőttek alvásigénye is eltérő - van, akinek napi kilenc órára van szüksége, másoknak a kétharmada is bőven elég -, a csecsemőknél és kisgyermekeknél sincs ez másként. Ha egy gyermek napközben aktív, nem ragad le a szeme folyton, nem nyűgös, látszik, hogy kipihente magát, akkor felesleges erőltetni a több alvást - mondja Honinger Nóra, pszichológus. Baj akkor van, ha a gyermek (és a szülő) teljesen elcsigázott, mégsem tud aludni éjszakánként.

Nem megyek oviba, mert ott aludni kell!

Nem megyek oviba, mert ott aludni kell!

Beszélgessünk gyermekünkkel, hogy miért nem akar az óvodában aludni, majd beszéljünk az óvó nénivel is. Csak közösen együtt működve tudjuk a problémát megoldani. Sok szülő azt szeretné, hogy mivel gyermeke már nem igényli az alvást, ne kelljen lefeküdnie, hadd játsszon, amíg a kisebbek alszanak. Ez sajnos nem igazán megvalósítható, mivel ha a csoportszobában ahol a többiek is alszanak, megengednék néhány gyereknek a játékot, akkor a többiek se aludnának. Más helységbe viszont általában a tárgyi és személyi feltételek nem adottak. Egy óvónő nem tud egyszerre két helyen lenni, a gyerekek pedig nem maradhatnak egyedül!!! Ezért aztán gondolkodni kell a jó megoldáson!

New Chapter

New Chapter

A teljesértékű pihenés alapvető fontosságú az egészség megőrzéséhez Stresszes életünk, felborult napi ritmusunk gyakran eredményez alvási zavarokat. Az elégtelen alvás (túl rövid, zaklatott, felületes) amellett, hogy teljesítményünk romlásához vezet, megterheli szervezetünket, magasvérnyomást, depressziót, anyagcsere betegségeket okozva. Az alvás zavarok lekűzdéséhez gyakran fordulunk gyógyszerekhez, melyek azonban sokszor kellemetlen mellékhatásként másnapi álmosságot, levertséget okoznak. Szerencsére a természet bőven kínál számunkra megoldást. A Föld számos pontján találhatóak alvást segítő gyógynövények. A NewChapter ezeket a gyógynövényeket gyűtötte össze, és tudományos vizsgálatok alapján megalkotta ideális arányú komplexüket. A NewChapter segítségével Ön kipihent és friss lehet ismét.

NOVETEX biomatracok, kókuszmatracok

NOVETEX biomatracok, kókuszmatracok

Cégünk, a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra 1995 óta gyárt matracokat és alváskiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során több, mint 300.000 biomatracot készítettünk kézi munkával, egyedi megrendelésre. Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy sokukkal újra találkozunk, amikor cégünket bízzák meg családtagjaik, barátaik matracainak és egyéb kiegészítőinek elkészítésével.

Nyugtalan lábak szindróma

Nyugtalan lábak szindróma

Gyakran félrediagnosztizált betegség a nyugtalan láb szindróma, melyet az alsó lábak mozgatásának ellenállhatatlan kényszere jellemez.== A sokszor nehezen körülírható tünetek az éjszakai pihenésre is rányomják bélyegüket.

Nyugtató gyógynövény: macskagyökér

Nyugtató gyógynövény: macskagyökér

A macskagyökér hatóanyaga, a valeriána közismert nyugtató- és altatószer-alapanyag, melyet már a XIX. században is használtak álmatlanság, idegesség, fejfájás, szorongás és bélgörcsök kúrálására. Az orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis L.) nyirkos talajt kedvelő, akár 1,5 m magasra is növő, évelő, lágyszárú növény. Élőhelye Európa és Nyugat-Ázsia, 2000 m tengerszint feletti magasságig. Május-júliusban virágzik, hímnős, rózsaszínű vagy fehér virágokat bont bogas virágzatban. A virág szimmetriája lehet sugaras, vagy enyhén kétoldali részarányos, akár egyazon virágzaton belül is. A három porzó hozzánőtt az öt cimpájú forrt párta csövéhez. Levelei páratlanul szárnyasan összetettek, a levélkék száma 6-15, a csúcsi levélke mérete a többiével azonos.

Országos Alvásterápia Központ

Országos Alvásterápia Központ

Alvásterápia, alvászavarok kezelése. Alvásvizsgálat várakozás nélkül. Alvásdiagnosztika és szakorvosi konzultáció. Alvásbetegség -horkolás, légzéskimaradás, magas vérnyomás, insomnia, stressz, depresszió, impotencia, túlsúly- tüneteinek gyors kivizsgálása és hatékony terápiája.

Orvosi Központ Benyovszky

Orvosi Központ Benyovszky

Az alvás életünk egyik legfontosabb időszaka, mintegy harmadát töltjük ebben az állapotban. A rossz alvásnak számos oka és komoly következménye lehet. Figyelmeztető tény, hogy az utóbbi évek halálos közúti baleseteinek növekvő számában is egyre nagyobb szerepet játszik ez a probléma. Az alvás milyensége az életminőség egyik alapvető tényezője. Manapság - mindenekelőtt a napi feladatok és életritmus változásával - egyre kevesebbet és rosszabbul alszunk. Felmérések szerint alig van olyan ember, akit az élete során ne érintett volna valamilyen alvászavar.

Hirdetés
Paplanok az alvás szakértőjétől

Paplanok az alvás szakértőjétől

Első osztályú ágynemű , paplan , lakástextiliák az otthonkomforttól. Takaróink, párnáink közismert hazai készítőktől erednek . Termékeik márkáját tükrözi a sok évtizedes készítői múlt és szaktudás. Testre szabott szükségletek figyelembe vételével válogathat mindenki saját részére személyre szabottan párnát vagy takarót. Megkülönböztetünk téli, nyári paplanokat az év különböző szakaszának kedvezően. A borító anyaga lehet pamut, műszál, vagy kilencvenöt fokon főzhető, vagy akár gyapjú. Töltete toll és pehely, pamut, poliészterszál és gyapjú. Méretük alapján megkülönböztetünk 140x200cm, 200x220 vagy termetes egyéneknek hosszított 140x220-as. Lényeges részünkre a vevő elégedettsége, evégett csak biztonságos gyártótól származó árucikkeket értékesítünk. Nagyszerű színvonal kedvező áron. 10.000 ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítással.

Paraszomnia

Paraszomnia

Egyszerűnek tűnik, holott az alvást összetett szabályozási folyamatok finom összjátéka hozza létre. Ha a szabályozás bármely ponton félrecsúszik, az alvás folyamatai változatos zavarokat szenvedhetnek. Álmatlanság, elégtelen alvás, nappali aluszékonyság alakul ki; alvás alatti mozgási-, magatartási zavarok jelenhetnek meg. A zavarok egy része könnyebben érthető, másokat misztikus hiedelmek vesznek körül. Gondoljunk csak a holdkórosságot, az ágybevizelést övező hitekre, amelyek nehezítik a szóban forgó zavarok megértését és kezelését.

PerDormire memóriahabos  il materasso matracok, matracvédők

PerDormire memóriahabos il materasso matracok, matracvédők

Lakberendezési boltunk kínlatában található memóriahabos matracok közül az elérhető árban lévő matracok között szerepel a PerDormire tipus. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a kényelmes és pihentető alvás híve. Memóriahabos párnák is bővítik az alváshoz szükséges kiegészítők kínálatát, valamint a matrac állagát megóvandó matracvédőket is forgalmazunk.

Pihentető alvást kínálunk!

Pihentető alvást kínálunk!

Pihentető alvást kínálunk! Nálunk megtalálja a minden igényt kielégítő paplan garnítúrát. Antiallergén termékeink védelmet nyújhatnak a poratka ellen. Takarózzon be egyedi steppelt paplanjával,és élvezze az alvást! Négyévszakos paplanokkal is rendelkezünk. Többféle színű és mántájú paplanokkal várjuk önöket. Legyen nyugott és kényelmes az alvása. Paplanjainkat akár garnítúrában is megvásárolhatja. Paplanjaink 135x200cm-es standard méretben készültek! Nálunk az ágynemű huzatot is megveheti paplanja mellé. Gyors,pontos szállítás! Rendszeres paplanakciók!

Pihentető éjszakai alvás

Pihentető éjszakai alvás

Nincs felnőtt ember, aki ne szenvedett volna már egy-két rossz éjszakától, amikor csak hánykolódik, forgolódik reggelig. Ez nem szükségszerűen az álmatlanság jele, hiszen egy-egy éjszakán előfordulhatnak álmatlan időszakok is. Akkor van baj, ha az álmatlanság gyakran előfordul, s ettől másnap kimerültté, ingerlékennyé válunk. Vizsgálatok igazolják, hogy a népesség egyharmada szenved álmatlanságban, ami állandó forrása a rossz közérzetnek.

Pontosan mi az álom?

Pontosan mi az álom?

Pontosan mi az az álom? - Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Pl: az álom az az amikor alvás közben dolgozza fel az agyad az információkat meg állitolag gondolkodsz is:S igen mindig álmodunk, ha mély álomban álmodunk arra nem emlékszünk, de ha felszínesen alszunk, szóval nem merültünk bele az alvásba, akkor általában emlékszünk rá. az álom lehet az amiről álmodozol, amire vágysz vagy ha valami gondolatot elfolytassz magadban az ott kijön. vagy esetleg emlékek amit nyomok hagytak benned vagy ha valamire sokat gondolsz, azon kattog az agyad folyton akkor nagy az esélye hogy azzal álmodsz

Rémálmok és alvajárás

Rémálmok és alvajárás

Ha a gyermek egészséges, az éjjeli alvászavar hátterében a napi ritmus hiánya, fáradtság, túl késői vacsora, zsúfolt hálószoba, ételallergia, vagy valamilyen lelki probléma állhat. A gyermekeknél gyakori rémálmokat ijedség, vagy egy nem megfelelő TV műsor is okozhatja. A főleg 5 és 10 év között jellemző alvajárást oka, hogy az agy izmokat kontrolláló része nem alszik el.

Rosszul alszik a gyerek

Rosszul alszik a gyerek

Gyerekkorban a nem elégséges mennyiségű és minőségű alvás számos fizikai és pszichés problémát okozhat, ezért feltétlenül törekedjünk a megfelelő alvásigény kielégítésére.== Hogyan oldjuk meg az alvás körüli problémákat?

Tuti menü