Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alvás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sok - Yatas [7. oldal]
részletek »

Alvás képes leírás: Sok - Yatas [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alvas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 117 db
Sok alvás - jó memória

Sok alvás - jó memória

Egy tanult információ sokkal könnyebben rögzül, ha a tanulás után alszunk - mutatott rá a Pennsylvania Egyetem egyik kutatócsoportja. A kutatók nem maguk dőltek le szundikálni egy különösen jól sikerült előadás után, hanem egereket fogtak be. A rágcsálókat egy bizonyos helyen vagy egy meghatározott hang után elektrosokkal ijesztgették. Ha ez nem lett volna elég, egy részüket ezek után tíz óráig nem hagytak aludni sem. 24 órával később megismételték a kísérletet, s kiderült, azok az egerek, amelyeket nem hagytak aludni, gyakorlatilag elfelejtették a korábbi negatív élményt: újból beleszaladtak a 'sokkoló' lyukba, s a hangot sem ismerték fel.

Sóterápiával az alvászavar ellen!

Sóterápiával az alvászavar ellen!

Vidd haza s sóbarlangot! Sóterápiás megoldások egyéni és csoportos kezelésre! Parajd sóterápiás készülékeinket légúti megbetegedések (asztma, krupp), allergia, nátha, bőrbetegségek (pikkelysömör), alvászavar, stresszoldás kezelésére ajánljuk. A ?Parajd sóterápiás készülék hatékonysága egyenértékű a sószobákéval. Akinek kevés az ideje vagy nem szívesen tölti együtt a regenerálódásra szánt időt idegen emberekkel, nem kell órákat eltölteni egy sószobában, hanem saját szobájának kényelmében - akár alvás közben - élvezheti a tiszta sós levegő áldásos hatását. Új termékeink a sópárnák, melyek hatásosak gyulladásos panaszok, izületi és izomfájdalmak esetén, valamint fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Szép álmokat Kínálunk

Szép álmokat Kínálunk

Textíliák közvetlenül Magyar gyártótól. Cégünk 1992 óta gyárt paplanokat, párnákat, ágy- és matracvédőket, ágynemű huzatokat, falvédőket, vízhatlan lepedőket és egyéb lakástextil termékeket. Egyedi igények gyors és precíz kiszolgálása, ezt jelenti a Napfény Paplan. Szép álmokat kínálunk... Használja ki az internet és a gyártócég előnyeit és vásároljon közvetlenül Magyar gyártótól Magyar terméket.

Szépítő alvás

Szépítő alvás

Holtidő az éjszaka? Egyáltalán nem, és a szépségápolás terén főleg nem! Az alvás az egyik legjobb időszak a bőr táplálására, hiszen a test regeneráló funkciói ekkor a legerőteljesebbek. Ha ebben az időszakban megkapják a szükséges tápanyagokat, azok nagy hatásfokban fognak majd beépülni!

Szex az álom birodalmában

Szex az álom birodalmában

Mivel a szex gyermekkorban általában tabu téma - sőt, sokak még felnőtt korban is annak érzik -, a tudatalatti az álmokban mutatja meg szexuális jellegű tartalmait. A felmérések szerint a szundikáló férfiak álmainak 12 %-a szexuális tartalmú, míg a nők álmaiban csupán 4 %-ban van jelen a szex. Ez az eltérés tisztán mutatja, hogy kit mennyire hajtanak szexuális ösztönei. A férfiak gondolatait ébren töltött óráik során sokkal többször foglalják le az erotikus képzelgések, mint a nőkét. Állítólag a férfiak azért az éber időszakok alatt meghaladják azt a 12 %-ot.

Szobalevegő

Szobalevegő

Rohamosan növekedik az allergiás, asztmás megbetegedések száma. A WHO vizsgálata szerint Európában minden családra átlagban egy fő allergiás jut. Az allergiás tünetek mögött sűrűn a elhasznált levegő rejtőzik. Zárt térben az allergének koncentrálódnak, fokozva az allergiás tüneteket. A Szobalevegő Webáruház allergiások, asztmások számára válogatott csúcs teljesítményű készülékeket. Ezekkel az eszközökkel a szoba levegője hegyvidéki tisztaságúvá válik. Otthon és munkahelyen allergénektől, tünetektől mentes friss és üdítő levegőhöz juthatnak a rászoruló betegek.

Szomnológia

Szomnológia

A Dr. Rose Medical Center tapasztalt orvosai segítségével 28 orvosi szolgáltatási kört lát el, ilyenek többek között a szomnológia, a pszichiátria vagy a nőgyógyászat, stb, melyekről az érdeklődők részletes tájékoztatót is olvashatnak a weboldalon. A megfelelő kezeléshez, diagnózishoz elengedhetetlen különböző kivizsgálások teljesítése. A modern, folyamatosan bővülő műszerpark segítségével a klinika a teljesség igénye nélkül a következő ultrahang vizsgálatok vagy elektrokardiográfiai vizsgálatokat is el tudja végezni. A rendelő kiemelt figyelmet fordít továbbá a szűrővizsgálatokra is, ugyanis ezek az egészségmegőrzés egyik hatékony módszerei. A rendelő Budapest szívében, a Lánchíd közelében található. A beltér létrehozásakor ügyeltek a nagy terek, elegáns környezet létrehozására annak érdekében, hogy a betegek minél kellemesebben érezzék magukat, míg ott tartózkodnak.

Tempur

Tempur

A TEMPUR Matrac és Párna a testhez idomul, így a súlytalanság érzését kelti. Amikor ráfekszik egy TEMPUR Matracra, lehet hogy az elején még szokatlannak, sőt keménynek tűnik. A test melegétől és súlyától azonban, a TEMPUR anyag hamar megpuhul és teljesen a testhez simul, ami a súlytalanság érzését kelti.

Tippek álmatlanság ellen

Tippek álmatlanság ellen

Magyarországon mintegy 500 ezer ember alvászavarral küszködik. Miközben próbálják megfejteni ennek okát, szerencsére jó néhány olyan biztonságos és természetes szer alkalmazható, amely mellékhatások veszélye nélkül álomba ringat.

Hirdetés
Tititex

Tititex

Függönyszerelés a felméréstől a kivitelezésig! Függönyvarrás! Biobútorok! Karnisok, függönyök, függöny kollekciók, redőnyők, bioágyrendszerek, biomatracok széles választékban! Budakalász, Budepest, Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Üröm, Visegrád és vonzáskörzete!

Újdonságok az alvásdiagnosztikában

Újdonságok az alvásdiagnosztikában

Az alvásdiagnosztikával foglalkozó laboratóriumok és az oda beutalt betegek száma örvendetesen növekszik annak ellenére, hogy a vizsgálat alulfinanszírozott. Az obstruktív alvási apnoe (OSAS) kezelésében döntő szerepet játszó CPAP (continuous positive airway pressure) készüléket jelenleg csak három neurológiai centrum (Budapest, Debrecen és Pécs) írhatja fel 85%-os tb-támogatással, modellkísérlet keretében. A jövőben a felíróhelyek bővülése várható, feltétel a poliszomnográfiás háttér. Hangsúlyos szerepet kapott a differenciáldiagnosztika (narcolepsia, nyugtalan láb szindróma, éjszakai periodikus myoclonus, az alvásfüggő laryngospasmus, a cirkadián ritmus zavarainak elkülönítése) és a CPAP-t használó betegek gondozása, ez magába foglalja az indikációt, kontraindikációt, a compliance kérdését, a CPAP-nyomástitrálást, a CPAP-terápia ellenőrzését.

Vákuum matrac

Vákuum matrac

Miért vegyek vákummatracot? Mert strapabíró: a matrac kibírja a több tonnás összepréselést. Mert higiénikus: a csomagolás védi a matracot a sérüléstől, kosztól. Mert szállítható: a matrac autóban elfér, bár a kiszállítás ingyenes. Mert pontrugalmas: tökéletesebben támaszt alá a rugós matracnál. Mert többfajta anyagból gyártanak vákummatracot.

Versan+Med

Versan+Med

Egészségügyi intézmények: kórházak, rendelőintézetek, szociális otthonok, bentlakásos intézmények - bútorai, berendezései, ápolási eszközei. Otthonápolás, házibeteg ápolás: felfekvés elleni megoldások, matracok, védőhuzatok, antiallergén párnák, ápolást segítő eszközök. Professzionális és általános tisztítószerek, higiéniai eszközök, berendezések.

Vincze Memory: Memory párnák, matracok, huzatok webáruháza

Vincze Memory: Memory párnák, matracok, huzatok webáruháza

Vállalkozásom nemrég kezdett el egészségmegőrző termékekkel foglalkozni. A nagy érdeklődésre való tekintettel a vevőink igényeinek és a mai trendnek megfelelően úgy gondoltam, hogy egy webáruház jó választás lehet számomra a memory termékek bemutatására és népszerűsítésére. Úgy gondolom, hogy az általam forgalmazott memory párnák, matracok méltán népszerűek az egészségmegőrző termékek piacán, hisz én és a családom is egyaránt pozitív tapasztalatokkal rendelkezünk a memory termékek használatával kapcsolatban. Termékválasztékunkat folyamatosan szélesítjük, igyekszünk a partnereink igényeit, mindenkor a piac változásaira rugalmasan reagálva, maximálisan kielégíteni.

Yatas ágyak

Yatas ágyak

Kiváló minőségű, kényelmes ágyak és ágykeretek a Yatas jóvoltából. Készítenek Brenda franciaágyakat, BoxSpring ágyakat, valamint egyéni fejvéggel ellátott ágyakat. Az ágyakon kívül árulnak matracokat és matracvédőket, párnákat, paplanokat, kanapékat, sarokgarnitúrákat és ülőgarnitúrákat is. Az oldalon segítségek kapnak azok, akik nem biztosak abban, hogy milyen ágyat vegyenek. A felsorolt szempontok alapján már mindenki el tud igazodni. Az áruházuk a IV. kerületben, a Pozsonyi utcában található, jól megközelíthető helyen.

Tuti menü